Banebrytende støypropper

Dersom du utsettes jevnlig for støy og høye lyder er det viktig å beskytte hørselen. Erfaringsmessig kan man utsettes for støy i både jobb og på fritiden. Ved hjelp av støypropper med banebrytende støyfilterteknologi kan du effektivt forebygge hørselsskader.

I vår nettbutikk finner du et rikelig utvalg av formstøpte støypropper. Våre støypropper har universal passform, og blir individuelt tilpasset og formstøpt etter ørene dine. Proppene kan brukes rett fra boksen på 1-2-3, uten behov for ytterligere tilpasning.

AudioPlus Norge har levert ørepropper til det norske markedet i over 15 år og vårt utvalg av ørepropper er basert på vår ekspertise og erfaringen vi fått i løpet av alle disse årene. De fleste av våre produkter bruker avansert støyfilterteknologi som er ledende på markedet.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre innovative støypropper. Benytt deg av telefon 990 99 779 eller e-post: post@audioplus.no

Vi er opptatt av å tilby rask og kompetent hjelp, god tilgjengelighet og den gode samtalen!

Vi tilbyr to kategorier av støypropper

Aktive støypropper

Aktive støypropper har elektronikk som sørger for å forsterke opp samtaler eller hjelper deg med å høre omgivelseslyder rundt deg. Støyproppen sørger for å dempe kraftig maskinstøy eller impulslyd i form av geværskudd med inntil 26 dB når lyd overstiger 86 dB eller mer.

Passive støypropper

Passive støypropper er uten elektronikk. All type støy fra omgivelsene blir dempet ned med mekanisk filter som sitter i støyproppen. Det finnes mange type filter for passive støypropper – Vi hjelper deg med å finne rett type filter som sørger for støydemping og evne til å kunne oppfatte samtale.

Våre støypropper formstøpes etter ditt eget øre, og kjennetegnes ved at de er meget komfortable, og kan brukes hele dagen, uten ubehag eller irritasjon.

Ønsker du å vite mer?

Om det er noe du lurer på ser vi frem til å høre fra deg. Du kan kontakte oss via telefon eller via kontaktskjema på denne siden. Du kan også finne relevant informasjon på vår nettbutikk.

NettbutikkRing oss

Kontaktskjema - Bestill time