Den gode samtalen med familie, venner og kollegaer

Vi ønsker velkommen til ny Digital Hørselkaffe. Tema på kveldens arrangement er hvordan du kan mestre og oppleve den gode samtalen med familien, venner og kollegaer

Samtalepartnere for kvelden vil være: Autorisert audiograf, Jorid Løkken, og erfaren høreapparatbruke:

Vi vil gå gjennom ulike tema, som kan bidra til at du kan mestre samvær med familie, venner og kollegaer bedre, selv om hørsel og høreapparater ikke alltid fungerer optimalt.

Arrangementet foregår på Whereby Videorom og blir skrivetolket. Det er åpent for inntil 100 personer. Det vil være mulig å komme med både muntlige, samt skriftlige spørsmål underveis via chatten.

Påloggingslink: Whereby Pålogging starter fra kl. 18.30

Velkommen!

Påmelding

Vi har valgt å sette maks 15 deltakere pr tema for å sikre mulighet for god dialog, spørsmål, diskusjon og den gode samtalen.

Unntak: To åpne arrangement i desember 2021

Det vil bli tilrettelagt med skrivetolk på hvert arrangement. Ved stor påmelding, vil det bli opprettet venteliste og aktuelle tema blir kjørt flere ganger.

Påmelding sendes til:

kurs@audioplus.no eller via kontaktskjema.

Påmeldingsfrist: Løpende

Ved spørsmål: Ring 454 15 911

Torunn Helen Langås

Ønsker du å vite mer?

Om det er noe du lurer på ser vi frem til å høre fra deg. Du kan kontakte oss via telefon eller via kontaktskjema på denne siden. Du kan også finne relevant informasjon på vår nettbutikk.

NettbutikkRing oss

Kontaktskjema - Bestill time