Formstøpte aktive støypropper for jegere

Formstøpte aktive støypropper for jegere, er et produkt som vi har fått mange gode tilbakemeldinger på fra våre kunder.

Hørselen er beskyttet mot skadelig skuddlyd, samtidig som jegeren hører omgivelseslyd og jaktradio godt på begge ørene. Lydgjengivelsen er utmerket og jegeren kan justere lydnivå på omgivelseslyd inntil + 30 dB etter behov. Dette gjør at du bedre kan høre viltet nærmer seg eller fuglen som flyr opp.

I forhold til den standariserte øremuslingen som mange jegere bruker på et øre for å få radiokommunikasjon, slipper jegeren gjennom bruk av Soundscope iHunt eller Cens DX5, ledning opp til øret.

Retningshørselen blir godt ivaretatt. Mikrofonene ligger skjult i ørene og dermed oppstår det ikke plagsom vindsus. Når skudd avfyres dempes lyden med inntil 26 dB via den passive funksjonen i Soundscope eller Cens DX5.

Via en halsteleslynge som kobles opp mot jaktradio, kan jegeren få med seg radiokommunikasjon uten at omgiveleslyder forringes.

Det kreves avstøpning av øreganger i forkant av bestilling. Dette kan du få utført ved alle våre audiografklinikker eller at vi reiser ut til deg på forespørsel.

Pris på formstøpte aktive støypropper for jegere:

Soundscope iHUNT inkl. avstøp.

Cens Proflex DX 5 inkl. avstøp.

For mer info og timebestilling: Ring 990 99 779 eller bestill time

Ønsker du å vite mer?

Om det er noe du lurer på ser vi frem til å høre fra deg. Du kan kontakte oss via telefon eller via kontaktskjema på denne siden. Du kan også finne relevant informasjon på vår nettbutikk.

NettbutikkRing oss

Kontaktskjema - Bestill time