CI og ulike teknologiske løsninger

Vi ønsker velkommen til ny gratis Digital Hørselskaffe, hvor temaet denne gangen vil omhandle Cochlea Implantat (CI) og ulike teknologiske løsninger. 

Dette kurset passer for deg som enten allerede bruker CI eller som venter på CI-operasjon. Kurset passer også for pårørende som f.eks. foreldre som har barn som bruker eller skal bruke CI. Det vil bli lagt opp til erfaringsutveksling blant deltakerne.

Foreleser: Lorents Peter Aarsnes, som jobber ved CI-teamet ved Haukeland Universitetssykehus.

Deltakelse er gratis, samt at arrangementet vil bli skrivetolket. Kurset foregår i våre digitale videomøterom på Whereby. Påloggingslink sendes ut i forkant av arrangementet på e-post.

Max antall deltakere: 15 stk

Ved stor påmelding vil kurset bli kjørt flere ganger.

Påmelding

Vi har valgt å sette maks 15 deltakere pr tema for å sikre mulighet for god dialog, spørsmål, diskusjon og den gode samtalen.

Det vil bli tilrettelagt med skrivetolk på hvert arrangement. Ved stor påmelding, vil det bli opprettet venteliste og aktuelle tema blir kjørt flere ganger.

Påmelding sendes til:

kurs@audioplus.no eller via kontaktskjema.

Påmeldingsfrist: Løpende

Ved spørsmål: Ring 454 15 911

Torunn Helen Langås

Ønsker du å vite mer?

Om det er noe du lurer på ser vi frem til å høre fra deg. Du kan kontakte oss via telefon eller via kontaktskjema på denne siden. Du kan også finne relevant informasjon på vår nettbutikk.

NettbutikkRing oss

Kontaktskjema - Bestill time