ACS formstøpte støypropper

Passive støypropper

Ønsker du tilgang på gode støyproper eller Sov i Ro propper? Vi har et stort utvalg av både formstøpte propper eller universale støypropper som er lett å ha med seg, uansett hvor du er.

Les mer
Formstøpte Soundscope aktive hørselsvern for industribruk

Aktive støypropper

Er du aktiv skytter og jeger, eller jobber du industri eller bygg og anleggsbransjen, hvor du trenger aktivt medhør og kommunikasjonsløsning samtidig som du beskytter hørselen?

Les mer
Sambandspropp med spiralslange i øret

Kommunikasjonsløsninger

Jobber du som vekter, politi, brannkonstaber, i sivilforsvaret eller som konsertvakt? Vi tilbyr formstøpte komunikasjonspropper til bruk mot samband eller mobiltelefon

Les mer
Syngende gitarist som bruker Minuendo

Musikerløsninger

Er du musiker eller glad i å lytte på musikk? Vi tilbyr gode løsninger både på In Ear Monitoring propper og støyrpropper til bruk på scenen eller på konsert.

Les mer
Soundear støymåler med lysvarsel

Lydmåler/Soundear

Ønsker du mer visuell varsel på når du skal bruke hørselsvern? Soundear er en visuell lydmåler som varsler når lyd/støy overstigere anbefalte verdier.

Les mer
Audiograf Jorid Løkken utfører avstøp av ørene til Marit

Øreavstøpning

Ønsker du å bestille formstøpte ørepropper eller In Ear Monitoring propper? Vi kan bistå deg med å gjennomføre avstøp av øreganger.

Les mer

Ønsker du å vite mer?

Om det er noe du lurer på ser vi frem til å høre fra deg. Du kan kontakte oss via telefon eller via kontaktskjema på denne siden. Du kan også finne relevant informasjon på vår nettbutikk.

NettbutikkRing oss

Kontaktskjema - Bestill time