Nye høreapparater og teknologiske løsninger

Vi ønsker velkommen til ny gratis Digital Hørselskaffe som vil omhandle nye høreapparater og teknologiske løsninger. Dette temaet vil kunne passe for deg som vil vite mer om:
  • Hvilke høreapparater som er på markedet nå.
  • Hvordan anskaffe seg nye høreapparater via NAV eller privatkjøp
  • Hvordan kan høreapparater gi deg god hørsel.
  • Hvilke andre teknologiske løsninger finnes akkurat nå?

Foredragsholder: Autorisert audiograf, Jorid Løkken

Påmelding: Via kontaktskjema under eller via kurs@audioplus.no

Arrangementet vil foregå via Whereby Videomøterom, og du vil få presentert, samt mulighet til å både spørre skriftlig og muntlig om tema du lurer på vedrørende høreapparater og anskaffelse av dette, enten, gjennom offentlig formidling via NAV eller privat formidling via privat audiografklinikk.

Arrangementet vil bli skrivetolket i sin helhet.

Påloggingslink sendes ut på epost i forkant av arrangementet. Pålogging starter fra kl. 18.30. Ved behov kan vi bistå med pålogging.

Arrangementet vil bli skrivetolket, og forgår på vårt digitale videorom i Whereby. Påloggingslink til videorom vil bli sendt ut til deltakere på e-post i forkant av kurset.

Max antall deltakere: 15 stk.

Ved stor påmelding vil kurset bli satt opp på nytt.

Påmelding

Vi har valgt å sette maks 15 deltakere pr tema for å sikre mulighet for god dialog, spørsmål, diskusjon og den gode samtalen.

Unntak: Arrangement i desember 2021.

Det vil bli tilrettelagt med skrivetolk på hvert arrangement. Ved stor påmelding, vil det bli opprettet venteliste og aktuelle tema blir kjørt flere ganger.

Påmelding sendes til:

kurs@audioplus.no eller via kontaktskjema.

Påmeldingsfrist: Løpende

Ved spørsmål: Ring 454 15 911

Torunn Helen Langås

Ønsker du å vite mer?

Om det er noe du lurer på ser vi frem til å høre fra deg. Du kan kontakte oss via telefon eller via kontaktskjema på denne siden. Du kan også finne relevant informasjon på vår nettbutikk.

NettbutikkRing oss

Kontaktskjema - Bestill time