Musikerpropper

Høy musikk når du spiller som musiker eller går på konserter er skadelig for hørselen din. AudioPlus formidler formstøpte ørepropper tilpasset for musikk og musikere. Hos oss finner du markedsledende ørepropper som er spesielt utviklet for musikk, og som kun fjerner den skadelig støyen og bevarer lyden du trenger. Avstøpning av øregang, må gjennomføres før proppene kan lages.

PRO MUSIC er formstøpte og håndlagde ørepropper som benytter et avansert og markedsledende filtersystem. Støyfilterne er spesielt utviklet for musikk og beskytter hørselen din – uten å ødelegge lydopplevelsen. Hvert par blir håndlaget og tilpasset kun til dine ører ved at du foretar en formstøp av ørekanalene dine.

Det er mulighet for følgende støydempning via filter:

  • 10, 15, 17, 20, 27 og total block

Proppene kan også fås i ulike farger etter ønske, samt kan også fås med nakkesnor og ekstra håndgrep.

Det kreves avstøpning av øreganger i forkant av bestilling. Dette kan du få utført ved alle våre audiografklinikker eller at vi reiser ut til deg på forespørsel.

Pris formstøpte støypropper:

ACS Pro Formstøpte støypropper: 2490; inkl avstøp

Tilvalg på farge, nakkesnor, inngravering og håndgrep kommer i tillegg.

Pris og mer info om ulike støypropper finner du i vår nettbutikk

For mer info og timebestilling: Ring 990 99 779 eller bestill time

Ønsker du å vite mer?

Om det er noe du lurer på ser vi frem til å høre fra deg. Du kan kontakte oss via telefon eller via kontaktskjema på denne siden. Du kan også finne relevant informasjon på vår nettbutikk.

NettbutikkRing oss

Kontaktskjema - Bestill time