Øreavstøpning av øregang

Øreavstøpning er nødvendig når vi skal bestille og produsere formstøpte støypropper eller formstøpte ørepropper til høreapapratbrukere.

I forkant av avstøpning ser vi inn i øregangene med et otoskop. Dersom øregangene er frie for eller har minimalt med ørevoks, legger vi inn en pads, som skal beskytte trommehinnene mot avstøpsmassen.

Deretter sprøyter vi forsiktig inn avstøpsmasse via en pistol, til vi har fylt øregang og store deler av øremuslingen. Deretter tar det 4-5 minutter før avstøpsmassen stiver og vi kan ta ut avstøpet. Under avstøpsprosessen skal du ikke snakke eller bevege mye på munn og kjeve, da dette kan påvirke avstøpsformen.

Vi kan gjennomføre avstøp ved alle våre klinikker, eller vi kan reise ut på forespørsel ved 5 eller flere bestillinger. Dersom det foreligger mye ørevoks, må dette fjernes før avstøp kan gjennomføres. Vi gjennomfører også avstøp av øreganger, hvor du selv sender inn avstøpene i forbindelse med bestilling av støypropper eller IEM via nettbestilling.

Pris pr avstøp/øre: 350; 

Kjøregodtgjørelse på oppdrag utenfor klinikk: 3.50 pr km

Ambulerende audiograftillegg: 850; pr reise kommer i tillegg.

Innsendelse av avstøp til produksjon: Fra kr 75 pr forsendelse.

For mer info og timebestilling: Ring 990 99 779 eller bestill time

Ønsker du å vite mer?

Om det er noe du lurer på ser vi frem til å høre fra deg. Du kan kontakte oss via telefon eller via kontaktskjema på denne siden. Du kan også finne relevant informasjon på vår nettbutikk.

NettbutikkRing oss

Kontaktskjema - Bestill time