Verifisering av høreapparat

Sliter du med høreapparater som ikke fungerer som ønsket? Nå kan du få testet høreapparatene dine og finne ut hvilken forsterkning høreapparatene faktisk gir deg, samt få høreapparatene bedre tilpasset etter testen.

Hva er en objektiv høreapparatverifisering? En slik verifisering måler den faktiske lyden/forsterkningen høreapparatene dine produserer. Verifisering av forsterkningen i høreapparatene vil gi et bilde på om lyden i apparatene er korrekte ut i fra gitte standarder.

Hvorfor bør du verifisere dine høreapparater?

Vi er alle forskjellige. Form og størrelse på ytre øre, ørekanal og hode er ikke likt hos noen. Derfor kan to personer med like høreapparat og hørsel oppleve at lyden er forskjellig.

Med en objektiv måling av dine høreapparater kan vi se hvilken lyd/forsterkning dine høreapparater gir deg. Dermed får vi muligheten til å se om forsterkningen passer din hørsel, samt å gjøre justeringer etter dette.

Verktøyet brukes også for å oppdage eventuelle resonanstopper i lyden som kan gi “ulyder” i apparatene.

Hvordan utføres en slik test? Testen er relativt rask og helt smertefri. Det legges en slange inn i øregangen, samtidig som du sitter med høreapparatet på deg. Du vil så lytte til simulert talestøy. Resultatet ser kan vi lese av umiddelbart og utføre justeringer etter resultatet.

Pris:

Verifisering – REM: 750; pr konsultasjon

For mer info og timebestilling: Ring 990 99 779 eller bestill time

Ønsker du å vite mer?

Om det er noe du lurer på ser vi frem til å høre fra deg. Du kan kontakte oss via telefon eller via kontaktskjema på denne siden. Du kan også finne relevant informasjon på vår nettbutikk.

NettbutikkRing oss

Kontaktskjema - Bestill time